Schoonmaken rieten dak

Schoonmaken rieten dak


Geen twee rieten daken zijn hetzelfde. Om ze goed te onderhouden is voor ieder dak een scherp afgestemd plan nodig. Mosenalgenbestrijding verzorgt professioneel onderhoud voor rieten daken en zorgt dat u lang ongestoord kan genieten van uw mooie dak. Mos en algen worden vakkundig aangepakt met milieuvriendelijke en verantwoorde bestrijdingsmiddelen. Voorkom schade aan uw rieten dak met regelmatig onderhoud en voeg jaren toe aan de levensduur. Met een strak onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw dak. De uitstraling blijft er mooi vers uitzien en schadeplekken als gevolg van bijvoorbeeld een storm worden meteen meegenomen.

Mos en algen zijn de twee meest voorkomende problemen voor een rieten dak. Ze zorgen dat vocht langer wordt vastgehouden in het riet, waardoor ruimte ontstaat voor rot, schimmel en andere schade. Wij pakken dit op effectieve wijze aan. Mos kan voor het grootste deel gemakkelijk van het dak geborsteld worden. De achterblijvende restanten worden samen met de algen aangepakt met een algendodend middel. Met deze grondige werkwijze worden dure reparaties of erger voorkomen. Wilt u meer weten over de schoonmaakwerkzaamheden die wij voor uw rieten dak kunnen verrichten? Neem snel contact op met Mosenalgenbestrijding.

Rietdak

Schoonspuiten rieten dak

Wij pakken de schoonmaak van uw dak grondig aan. Met een handig spuitsysteem zorgen wij dat de algendodende middelen diep in uw dak kunnen doordringen voor het beste effect. Zo leveren wij de beste kwaliteit onderhoud en hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij houden bovendien goed voor u in de gaten waar algen zich het meest bevinden. We werken op die plekken extra hard om schade te voorkomen aan uw rieten dak. Voorkomen is beter dan genezen en aanzienlijk goedkoper voor u.

Daken en gevels

Mosenalgenbestrijding kan ook met standaard daken goed uit de voeten. Praktisch wanneer uw dak alleen deels van riet is zoals vaak te zien bij boerderijen. We nemen het gehele dak voor u onder handen en pakken de gevel ook meteen aan. Zo ziet uw huis er van onder naar boven weer stralend mooi uit.